Wespen bestrijden

Last van wespen?

ProSekt begrijpt jouw probleem en komt na 1 telefoontje direct in actie. Door onze spoed-service worden de wespen zo snel mogelijk bestreden. Let op: Wij bestrijden alleen wespen indien deze zich op minder dan 3 meter hoogte bevinden.

Zelf wespen bestrijden is erg gevaarlijk. Wanneer de wespen massaal agressief worden en je meerdere steken tegelijk oploopt, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Laat bestrijding dus liever over aan een specialist.

Probeer nooit zelf de uitvliegopeningen van een nest dicht te stoppen. De wespen zullen naar een nieuwe uitgang zoeken of een andere uitgang knagen waardoor ze ook in grote aantallen binnen een gebouw terecht kunnen komen.

Bel meteen ons telefoonnummer, dan komen wij met spoed bij je langs voor een gratis en vrijblijvende analyse. Wij doen aan wespenbestrijding door heel Nederland. We bestrijden vanaf € 79,- excl. BTW.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij jou in de buurt

Spoedservice

Als je ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Wespen bestrijding

Wij zijn na je telefoontje uiterlijk de volgende dag ter plaatse voor een gratis en vrijblijvende analyse van het probleem. Als je wilt, gaan we meteen aan de slag.  

We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan. Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het bestrijden van de wespen kan beginnen.

Wij vinden goede communicatie met jou erg belangrijk. Alles wat we doen gaat in goed overleg. ProSekt komt eerst gratis bij je langs voor een inspectie. Als je beslist om met ons verder te gaan, dan betaal je € 79,- om de wespen direct te laten bestrijden.

Een wespennest verdwijnt niet uit zichzelf. Na de herfst sterven de meeste wespen wel, maar de koningin zoekt een overwinteringsplek waar ze in het volgende seizoen wederom een nieuw nest kan bouwen. Meestal in de buurt omdat dit voor haar een veilige en vertrouwde omgeving is. Bij een onzorgvuldige bestrijding overleeft vaak de koningin en deze gaat dan op een andere plaats gewoon verder met het leggen van eitjes. Voordat wij aan de bestrijding beginnen, maken we daarom eerst een bestrijdingsplan om het wespennest bij de kern aan te pakken. Hierdoor weten we zeker dat het wespennest inclusief de koningin volledig zijn verdwenen en niet meer terug kunnen keren. ProSekt geeft je daarom 100% garantie.

Plan telefonisch je afspraak in

Over de telefoon stellen we je alvast een aantal vragen om het wespenprobleem in kaart te brengen

Expert komt bij je thuis

Onze bestrijdingsspecialist onderzoekt bij je thuis het probleem en maakt een offerte voor je op

Jij beslist

Je beslist of je voor het aangeboden tarief de wespen wil laten bestrijden

Bestrijder pakt direct het wespennest aan

Onze bestrijdingstechnicus start na jouw goedkeuring direct met de bestrijding

Wespen

Wespennest
Een wespennest herbergt vaak wel meer dan 5.000 wespen. Altijd een koningin omringd met werksters. In tegenstelling tot de koningin, hebben de werksters een angel waarmee ze kunnen steken als ze agressief worden. Een bij kan slechts 1 maal steken, omdat zijn angel weerhaken bevat. Maar een wesp trekt zijn angel terug en kan wel 10 keer steken. Naast het gif worden ook lokstoffen geïnjecteerd, zodat de andere wespen uit het nest ook worden aangetrokken en agressief worden.

Wespensteek
Iedereen reageert verschillend op zo’n steek. Bij de meeste mensen ontstaat er een rode pijnlijke zwelling die gemiddeld zo’n 2 dagen aanhoudt. Bij een steek in de zachte gedeeltes zoals het ooglid, zal de zwelling dikker zijn. Als het insect wordt ingeslikt of ingeademd, is het raadzaam om direct in contact te treden met een arts in verband met verstikkingsgevaar.


Allergie 
Bij iemand die allergisch is, kan één enkele steek gevaarlijk zijn. Om allergisch te worden, moet men minstens eenmaal in zijn leven gestoken worden. De tweede steek zal dan een allergische reactie veroorzaken, pas dan weet je of je allergisch bent.


Wat te doen?
In het kort komt het erop neer dat je het volgende kunt doen als je gestoken bent: 

  • Verwijder snel de angel met een pincet of uitgegloeide naald, vooral niet knijpen want daardoor wordt het gif zakje leeggedrukt in je huid. Of zuig het gif op uit de wond en spuug dit uit.
  • Leg een ijsblokje of koude kompres op de plek van de steek.
  • Eventueel deppen met azijn na een wespensteek.
  • Als je heel misselijk wordt of dikke bulten krijgt op allerlei plekken dan moet je snel de dokter waarschuwen.  

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 085-3034206
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten