Kakkerlak bestrijding

Kakkerlakken in uw bedrijfspand?

Kakkerlakken brengen bacteriën en schimmels over en vormen daarmee een direct gevaar voor de voedselveiligheid. Kakkerlakken zijn nachtdieren en overdag ziet u ze vaak niet. Wanneer er mensen komen schieten ze snel weg naar de eerste beste schuilplaats en door hun platte lichaam passen ze vrijwel overal tussen. Wanneer er eenmaal kakkerlakken zitten, dan kan er snel een plaag ontstaan. Kakkerlakken planten zich snel voort. Hierdoor kunnen al snel problemen ontstaan in naastgelegen ruimtes en panden.

Ze komen vaak binnen door aanvoer van goederen en eenmaal binnen zoeken ze een vochtige warme plek in uw pand. Geliefde plekken zijn de keuken, badkamer, rond fornuizen en ovens of achter koelkasten, maar ook in kleine apparaten zoals magnetrons of koffiezetapparaten. In elk geval altijd in de buurt van waterleidingen omdat kakkerlakken veel water drinken. Meest voorkomende soort in Nederland is de Duitse kakkerlak.

Zelf kakkerlakken bestrijden is zeer lastig. Laat dit altijd doen door een professional, om te voorkomen dat het probleem zich verspreidt. ProSekt voorkomt kakkerlakken in uw bedrijf, maar kan er ook voor zorgen dat een bestaande kakkerlakkenplaag snel wordt aangepakt.

Wanneer de voedselveiligheid in het geding is, adviseren wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We kunnen dan meestal de volgende dag al ter plaatse zijn. We maken direct een vrijblijvende analyse en bekijken hoe groot de plaag is. Onze bestrijdingsexpert maakt direct voor u een offerte voor professionele bestrijding en wering van de kakkerlakken.

De bestrijders van ProSekt hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van kakkerlakken, en beschikken over alle nodige attesten en diploma’s. Alle bestrijdingen worden uitgevoerd volgens de geldende HACCP- en IPM- normen en de auditoren BRC, IFS en AIB. Bovendien wordt de CBL-code gehanteerd.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij uw bedrijf in de buurt

Spoedservice

Als u ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn zeer lastig aan te pakken en alleen te bestrijden wanneer alle kakkerlakken tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen door middel van chemische bestrijding door een professional.

Om de huidige kakkerlakken te bestrijden en nieuwe te voorkomen maken wij een compleet bestrijdingsplan. Eerst inspecteren we uw bedrijfspand en de omgeving op uitwerpselen, sporen, schade, dode en levende kakkerlakken om vast te stellen wat de oorzaken, omvang en locatie van het probleem zijn. Dan maken we in samenwerking met u een allesomvattend bestrijdings- en preventieplan. Alle uitgevoerde handelingen, de eventuele voorzorgsmaatregelen, en alle gemaakte afspraken worden bijgehouden en gerapporteerd, zodat u altijd overzicht houdt en er inzage is in de laatste stand van zaken.

Al onze bestrijdingsdeskundigen hebben een afgeronde vakopleiding tot ongediertebestrijder, beschikken over veel ervaring en werken volgens de geldende regelgeving, vanzelfsprekend met respect voor het milieu en de omgeving. ProSekt beschikt over alle certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. ProSekt staat altijd voor u klaar. Als directe hulp noodzakelijk is, maar ook preventief. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Plan telefonisch uw afspraak in

Over de telefoon stellen we alvast een aantal vragen ter voorbereiding

Expert komt langs op locatie

Onze bestrijdingsspecialist onderzoekt op locatie waar de problemen liggen en maakt een analyse

U ontvangt een offerte

U beslist of u voor het aangeboden tarief de kakkerlakken wil laten bestrijden

Bestrijder komt langs en lost het probleem op

Onze bestrijdingstechnicus kan na uw akkoord direct het probleem aanpakken

Kakkerlakkenplaag

Kakkerlakken zijn voornamelijk ’s nachts actief, kunnen zeer snel lopen en meestal ook vliegen. Het zijn echte alleseters en eten dus ook wat de mens eet. Omdat ze gemakkelijk ziektes, schimmels en bacteriën verspreiden, die in onze etenswaren terechtkomen, zijn ze schadelijk voor de gezondheid.

Vrouwtjes-kakkerlakken dragen meestal zo’n 30 kakkerlakken bij zich in een ei pakket die na enkele weken van het lichaam wordt afgezet. Ze planten zich snel voort, waardoor al snel een plaag kan ontstaan. Er is bekend dat ze elkaars geursignalen oppikken, zodat andere kakkerlakken ook op de gevonden voedselbron afkomen.

Sommige mensen zijn allergisch voor de uitwerpselen of dode kakkerlakken, dit kan eczeem of ademhalingsproblemen opleveren. Verder scheiden kakkerlakken een onaangename en penetrante muskusachtige geur af.

Een professionele bestrijder mag chemische middelen gebruiken die niet alleen alle kakkerlakken, maar ook de eitjes doden. Het is hierbij belangrijk dat omliggende ruimtes ook worden meegenomen, dat kieren worden dichtgemaakt en dat de voedselbron verdwijnt of wordt afgeschermd.

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 0900 3331114
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten