Mieren bestrijden

Mieren bestrijding

ProSekt begrijpt jouw probleem en komt na 1 telefoontje direct in actie. Met onze spoed-service kunnen we de volgende dag al ter plaatse zijn en beginnen met het bestrijden van de mieren.

Zelf bestrijden met huis-tuin-en-keukenmiddelen heeft vaak geen zin. Je zal slechts een klein deel van de kolonie doden terwijl de anderen zich blijven voortplanten. Hierdoor zit je binnenkort weer met een plaag. Professionele bestrijding werkt wel.

Bel ons meteen, dan komen wij bij je langs voor een gratis en vrijblijvende inspectie. Wij doen aan mierenbestrijding door heel Nederland zonder voorrijkosten.

Onze bestrijder doet eerst een gratis en vrijblijvende inspectie. Daarna bestrijden we vanaf € 59,- excl. BTW, inclusief materialen. Daarmee pakken we binnen een dag alle mieren aan. Als je ons belt, dan zijn we de volgende dag bij jouw woning voor een gratis inspectie. Als je dat wil, beginnen we meteen met het bestrijden van de mieren.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij jou in de buurt

Spoedservice

Als je ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Mieren bestrijden

Mieren zijn zeer hardnekkig en alleen te bestrijden wanneer alle mieren tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen door middel van professionele bestrijding.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in de bestrijding van mieren. Zij worden meerdere keren per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

ProSekt beschikt over alle certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van mieren, de juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Plan telefonisch je afspraak in

Over de telefoon stellen we alvast een aantal vragen om te kijken in hoeverre je last hebt van mieren

Expert komt bij je thuis

Onze bestrijdingsspecialist onderzoekt bij je thuis het mierennest en maakt een offerte voor je op

Jij beslist

Je beslist of je voor het aangeboden tarief de mieren wil laten bestrijden

Bestrijder pakt de mierenplaag aan

Onze bestrijdingstechnicus begint indien gewenst direct met het bestrijden van de mieren

Mierenplaag

Mierennesten kunnen enkele duizenden tot soms meer dan 1 miljoen mieren bevatten.

Mieren houden van zoete stoffen. Verkenners gaan hiernaar opzoek en wanneer er zoete stoffen zijn gevonden, worden er feromonen achtergelaten waardoor de werkers weten waar ze naartoe moeten en zij zullen daarna in grote aantallen op de zoete stoffen afkomen. Het is dus belangrijk om eten goed af te dekken (in afsluitbare opbergdozen), geen vuile vaat te laten staan, de vaatwasser te sluiten en kruimels en gemorste (zoete) vloeistoffen direct op te ruimen. Hierdoor voorkom je dat je een hele mierenkolonie in je huis uitnodigt.

Bepaalde mierensoorten kunnen ziekten overbrengen die in jouw eten terecht komen als ze er doorheen hebben gelopen. Je weet immers niet waar ze hebben gelopen voordat ze over jouw aanrecht of etenswaren lopen. Wanneer ze worden aangevallen kunnen mieren ook een feromoon achterlaten waardoor anderen agressief worden.

Zelf mieren bestrijden met bijvoorbeeld kokend water of afwasmiddel heeft geen zin, omdat slechts enkelen van de vele duizenden mieren gedood worden. De overgebleven mieren komen naderhand gewoon weer terug.

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 085-3034206
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten