Ratten bestrijden op een milieuvriendelijke manier

Professionele muizenbestrijding, wij pakken de muizenoverlast direct aan

kakkerlakken

ProSekt heeft veel ervaring met de bestrijding van kakkerlakken

Alle verschillende bestrijdingsmethoden, beste aanpak

Vliegen

Gerichte en effectieve aanpak tegen vliegen

ProSekt verwijdert wespennesten binnen een dag met garantie

De beste methode om vogels te weren van uw bedrijfspand

Effectieve mierenbestrijding, uw mierenprobleem direct aangepakt

Werkwijze

ProSekt werkt al meer dan 25 jaar als ongediertebestrijder door heel Nederland. Met onze Spoedservice zijn we altijd binnen een dag ter plaatse.

ProSekt komt gratis bij u langs om het bedrijf te inspecteren en voor u een passende offerte op te maken. Onze bestrijders zijn allemaal volledig gediplomeerd en zeer klantvriendelijk. Ze inventariseren het ongedierteprobleem en maken meteen een plan van aanpak.

Wij werken met een online logboek. Hierin maken we analyses van uw situatie. Op de plattegrond(en) van uw bedrijf is inzichtelijk waar de vallen staan en is informatie vindbaar over hoeveel lokaas wordt opgenomen, bestrijdingsacties, weringsadviezen, analyses en rapportages. Deze gegevens kunt u zelf 24/7 vanaf iedere computer live bekijken en kunt u ook aan leveranciers en eventuele auditors laten zien.

We hebben de beste bestrijdingsmethoden, dus we kunnen het ongedierte zeer effectief bestrijden. U hoeft ons alleen maar even te bellen.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij uw bedrijf in de buurt

Spoedservice

Als u ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

ProSekt ongediertebestrijding

ProSekt beschikt voor elke situatie over de beste bestrijdingsmethode. Samen wordt in uw bedrijf gekeken wat er nodig is om het ongedierte te bestrijden en te weren. Daarbij zoeken we altijd naar de beste en meest effectieve methode, met de minste belasting voor het milieu.

Omdat wij veel voor voedselverwerkende bedrijven werken, is IPM (Integrated Pest Management) voor ProSekt de standaard. Om kwaliteit te garanderen is ProSekt erkend door het NVPB (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven). Ook hebben wij het keurmerk Plaagdier Management en zijn wij ISO-gecertificeerd. Zonodig kunnen wij ook bouwkundig onderzoek uitvoeren en hygiënisch of bacteriologisch onderzoek.

Naast dat we vele jaren ervaring hebben, zijn ook al onze bestrijdingsdeskundigen volledig gediplomeerd bestrijdingstechnicus dierplagen- en houtrotverwekkende schimmelbestrijding door het CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdieren, Milieu en Volksgezondheid, erkend door het ministerie van VROM).

Correcte rapportage is voor veel van onze klanten erg belangrijk. Daarom garanderen we altijd dat onze rapportage voldoet aan de laatste richtlijnen van de HACCP, BRC, GMP en AIB-normen.

Plan nu een afspraak voor een gratis consult en laat het ongedierteprobleem direct inventariseren door één van onze experts.

Neem contact op

Telefonisch plannen we een afspraak met u in voor een gratis analyse

Gratis inspectie

Onze expert komt bij u langs en inventariseert het ongedierteprobleem

Prijsopgave

De expert maakt een offerte op voor uw bedrijf

Bestrijding

De bestrijders kunnen indien gewenst direct aan de slag

Ervaringen

Wim Kraan, Flexim

“Graag spreken wij onze waardering uit over de kwaliteit van de service en onderhoudswerkzaamheden inzake ongediertebestrijding voor onze portefeuille met betrekking tot de panden van de Rabobank. Aanvullende gebruikerswensen zijn voor ProSekt geen enkel probleem en zij zijn altijd bereid om mee te denken in oplossingen.”

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als u ons vandaag belt, dan zijn we normaal gesproken de volgende dag bij u op locatie.

We maken altijd eerst een uitgebreide analyse en daarna een plan om alle problemen tegelijk aan te pakken. Ook meerdere soorten ongedierte kan ProSekt uitstekend bestrijden.

Voor elke situatie maken we steeds een analyse en maken we een scherpe offerte. Waarbij we meestal voor de meest effectieve methode ook het goedkoopst zijn.