Bestrijdingsmethoden

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt volgens het principe “Bestrijden is weren + verdelgen”, want ongedierte dat je pand niet binnenkomt, hoef je ook niet te bestrijden. Hierdoor is de bestrijding niet alleen effectief maar ook zo min mogelijk belastend voor ons milieu. 

Nieuwe wetgeving
Een groeiend probleem is dat veel soorten ongedierte de laatste jaren resistent worden tegen bepaalde soorten gif. Om dit tegen te gaan, heeft de overheid besloten dat je als particulier de meeste soorten gif tegen ongedierte niet meer zomaar in de winkel kunt kopen of gebruiken. Wij als professionele ongediertebestrijders mogen uiteraard wel met alle soorten gif werken, daarom is professionele bestrijding tegenwoordig vaak de enige oplossing om het ongedierte echt te bestrijden.

Verschillende bestrijdingsmethoden
Voor sommige soorten ongedierte zijn meerdere bestrijdingsmethoden geschikt. ProSekt beschikt over alle nieuwste apparatuur en bestrijdingsmiddelen en ook over alle verschillende methoden. Daarom kunnen wij altijd onafhankelijk advies geven en bepalen welke bestrijdingsmethode voor jouw woning en situatie het meest geschikt is, rekening houdend met je wensen.

Iedere woning is anders
Naast dat we het ongedierte zelf aanpakken, krijg je gratis advies van onze bestrijdingsdeskundige. We adviseren je over wering of over het afsluiten van gaten en kieren, zodat er ook na de bestrijding geen ongedierte opnieuw je woning kan binnenkomen. Hiermee heb je een preventieplan waarmee je ook in de toekomst ongedierte kunt voorkomen. Bij ProSekt willen we dat je je weer veilig voelt in je eigen woning.

Lage prijzen
Een ongedierteprobleem komt vaak onverwacht. Buiten dat het vervelend is, kan het ook vaak veel geld kosten om het probleem op te lossen. Bedragen waar je natuurlijk geen rekening mee hebt gehouden. Bij ProSekt hoef je hier niet bang voor te zijn. Wij denken altijd met je mee en zorgen altijd voor een kostenefficiënte oplossing. We bieden de beste bestrijdingsmethoden vaak voor het laagste tarief. De prijzen voor bestrijding staan in de meeste gevallen op de website. Graag maken we als we bij je thuis komen eerst een prijsopgave, zodat je weet wat het exact gaat kosten. Dit doen we gratis en vrijblijvend. Daarna beslis je zelf of je voor dit bedrag het ongedierte wil laten bestrijden. Helder en transparant. En omdat we altijd een bestrijder bij jou in de buurt hebben, betaal je bij ProSekt geen voorrijkosten.

Klantvriendelijke bestrijders
Onze ongediertebestrijders zijn allemaal goed geschoold en zeer ervaren. Ook worden ze getraind in klantvriendelijkheid. Je probleem is vaak al erg genoeg en dan wil je een bestrijder die met je meedenkt. Mocht je ergens niet tevreden over zijn, laat het ons dan weten, dan lossen we het altijd met je op.

Vele duizenden tevreden klanten door heel Nederland
ProSekt doet al meer dan 25 jaar aan professionele ongediertebestrijding. Door de jaren heen hebben we vele duizenden mensen van hun ongedierte afgeholpen. Onze klanten geven ons een zeer hoge beoordeling en zijn vooral enthousiast over onze vakkennis, transparantie, korte lijnen en klantvriendelijkheid. Kijk maar eens op deze pagina, dan lees je hun ervaringen.

Milieu en dierenwelzijn
Nog iets dat we bij ProSekt erg belangrijk vinden; het milieu. We vinden het belangrijk om deze aarde in een zo’n goed mogelijke staat weer door te geven aan de volgende generatie. Daarom willen we dat er zo min mogelijk gifstoffen en verontreiniging in de grond terecht komt. Met onze bestrijdingsmethoden houden we hier altijd rekening mee.

We proberen altijd het gebruik van giftige of schadelijke stoffen zoveel mogelijk te beperken. Bovendien houden we er rekening mee dat deze niet zomaar in het milieu terecht komen. Omdat we iedere dag met dieren werken, vinden we dierenwelzijn ook erg belangrijk. We pakken het probleem altijd effectief aan, maar doen daarbij ook aan wering en preventie, in plaats van het slechts doden van het ongedierte. Ook zorgen we er altijd voor, dat dieren niet onnodig hoeven te lijden.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij jou in de buurt

Spoedservice

Als je ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 085-3034206
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten