Wat zeggen onze klanten

Lees hier de ervaringen van eerdere klanten van ProSekt en deel na de bestrijding hier uw eigen ervaring.

Snel en vakkundig advies, we dachten aan boktor maar obv de foto kregen we al de geruststelling dat het geen schadelijke variant is. Openhaardhout had deze variant in huis gebracht, opletten dus met haardhout.

Stephanie Van Der Klis

Fijn bedrijf met deskundige mensen, bedankt voor het oplossen van ons probleem met ongedierte.

Marc

Wij zijn erg tevreden met de hulp van Prosekt! Binnen no time van de plaag af. Bedankt!

Chantal van de Ven
4 maart 2024

Ik het contact opgenomen met ProSekt, goed bereikbaar en snel advies ontvangen dus erg fijn.

Floor
4 december 2023

Nette monteur die zijn vak verstaat, goed advies geeft en een net persoon wij zijn zeer tevreden.

Mels Beijer
4 december 2023

Contact gehad met prosekt ivm ongedierte. Met uitstekend advies en producten van hun kant ben ik er helemaal van af. Echt een top bedrijf. Aanrader 👍👍

Andre
22 november 2023

Prima ervaringen met dit bedrijf op locatie Wever Bijsterstede.

Ik zal dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

J.D. van Caem
30 oktober 2023

Aanrader! Goede en kundige service

Philip
21 augustus 2023

Na een telefoontje met de melding dat we dachten muizen 🐁 in het plafond te hebben van de stacaravan, kwam de volgende ochtend een hele leuke vriendelijke medewerker en constateerde een nest horenaars 🐝. Na zeer snel en perfect handelen waren we er binnen een paar uur vanaf! 😀😀

Perfecte en vakkundige service👌

Zeker een aanrader !

Juliette en Marco
31 maart 2023

We zijn bijzonder vriendelijk en snel geholpen door Prosekt. verstand van zaken, goed advies en zeer vriendelijke medewerkers! Effectief, na 3 bezoeken zijn de muizen die bij ons op ‘bezoek’ waren weg!

Claudia Dane
22 maart 2023

Ik had last van muizen Nadruk op had. 3 afspraken verder en ik heb nergens meer last van .de bestrijder Patrick had veel goede tips uiterst professioneel altijd goed optijd Geweldige service .mocht ik in de toekomst wederom weer ergens last van hebben weet ik wie ik moet bellen!

ED
22 maart 2023

Via kordate telefoniste snel afspraak kunnen maken.

Er kwam een nette en vriendelijke medewerker. Gaf goede tips en bekeek waar vallen geplaatst konden worden. Ze kwamen waarschijnlijk via de spouwmuur binnen.

Binnen 2 weken waren we ervan af.

Bedankt dat we van het ongedierte verlost zijn.

Hanny
13 maart 2023

Ik ben blij dat prosekt vanmorgen is langsgeweest

Medewerker had echt verstand van zaken en wees mij en de gebiedsbeheeder van woonbedrijf op dingen waar we zelf nooit op waren gekomen.De gebiedsbeheerder van woonbedrijf was blij dat ik jullie heb ingeschakeld.

Henri
13 januari 2023

We zijn geweldig geholpen door ProSekt met bestrijding van de vele muizen in huis. Deskundig personeel, prima service en de juiste manieren om te bestrijden en de gaatjes, waardoor de muizen in huis komen, op te sporen en te dichten. Na 3 bezoeken geen klachten meer.

Henk Brummer
10 juni 2022

Timothy krijgt van ons vijf sterren!

Hij kon snel komen, was vriendelijk en heeft deskundig en zorgvuldig gewerkt! Wij zijn van ons probleem af!

Marcel
6 mei 2022

Was heel blij met Marco zen advies, ivm nieuwe vloer in men huis, nogmaals vreselijk bedankt firma Prosekt,👍

Wh dijkman
6 mei 2022

Patrick was bij me in Zwijndrecht met een muizenprobleem heeft meerdere gaten gedicht. Top service !

Irma Zwijndrecht
6 mei 2022

Snelle service, goede adviezen, komen afspraken na en effectieve behandeling.

Venessa kluijtmans
29 april 2021

We zijn snel van ons muizenprobleem geholpen door de bestrijders van ProSekt. Bedankt, wij zijn zeer tevreden!

Janou Janssen