Bedrijfsruimte desinfecteren

Bedrijfsruimte desinfecteren

COVID-19 en bedrijfsruimtes
Neem ook maatregelen om COVID-19 in uw bedrijf tegen te gaan. Kantoor- en bedrijfsruimtes zijn een risico voor de verspreiding van het Coronavirus, omdat verschillende werknemers vaak dezelfde oppervlakken aanraken, zoals toetsenborden, printers, koffieapparaten, bureaustoelen en andere oppervlaktes.

Laat daarom uw bedrijfsruimte professioneel desinfecteren door ProSekt. Dit gaat de verspreiding van COVID-19 tegen en zorgt ervoor dat uw werknemers zich veiliger voelen op hun werkplek.

  • Geen voorbereidingen nodig
  • Lage prijzen
  • Desinfectiemiddel komt in alle hoeken en op alle oppervlakken
  • Er blijft een coating van desinfectant achter

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij jou in de buurt

Spoedservice

Als je ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Hoe werkt het?

ProSekt desinfecteert uw bedrijfsruimte met een revolutionaire methode. Doormiddel van ionisatie wordt een desinfectiemiddel aangebracht op alle oppervlakken in uw bedrijfsruimte.

Met speciale apparatuur wordt het desinfectiemiddel in microscopisch kleine deeltjes eerst geïoniseerd, dan verneveld en door de ruimte verspreid. Door de ionisatie hechten de deeltjes zich aan alle oppervlakken in de ruimte, ook tussen kleine kieren zoals bijvoorbeeld tussen apparaten achter bureaus en in toetsenborden. Hierdoor ontstaat als het ware een laagje van desinfectant, ook in alle naden en kieren.

U hoeft hiervoor niets te verwijderen of te verplaatsen. Uw bedrijfsruimte wordt in de huidige status volledig gedesinfecteerd. Dit gebeurt snel en rigoureus, waardoor de downtime van uw medewerkers tot een minimum wordt gereduceerd.

Electrische lading

Onze apparatuur geeft een elektrische lading mee aan het desinfectiemiddel dat wordt verspreid.

Aantrekking tot het oppervlak

Geladen deeltjes worden aangetrokken tot het oppervlak.

Coating

Het oppervlak wordt bereikt en gecoat door het gemicroniseerde middel.

Compleet en gelijkmatig

Elk oppervlak is compleet en gelijkmatig bedekt met desinfectiemiddel.

Waarom ProSekt?

ProSekt biedt nu deze professionele desinfectie aan voor slechts € 119,- excl. BTW per ruimte. Bel nu voor een afspraak, dan komen we snel bij u langs voor een complete prijsopgave. Na akkoord kunnen we eventueel direct met het desinfecteren beginnen.

U hoeft geen voorbereiding te treffen en we zorgen ervoor dat uw ruimtes weer snel in gebruik kunnen worden genomen.

Ervaringen

Wim Kraan, Flexim

“Graag spreken wij onze waardering uit over de kwaliteit van de service en onderhoudswerkzaamheden inzake ongediertebestrijding voor onze portefeuille met betrekking tot de panden van de Rabobank. Aanvullende gebruikerswensen zijn voor ProSekt geen enkel probleem en zij zijn altijd bereid om mee te denken in oplossingen.”

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als u ons vandaag belt, dan zijn we normaal gesproken de volgende dag bij u op locatie.

We maken altijd eerst een uitgebreide analyse en daarna een plan om alle problemen tegelijk aan te pakken. Ook meerdere soorten ongedierte kan ProSekt uitstekend bestrijden.

Voor elke situatie maken we steeds een analyse en maken we een scherpe offerte. Waarbij we meestal voor de meest effectieve methode ook het goedkoopst zijn.