Bedwantsen bestrijding

Last van bedwantsen in uw hotel?

In ieder hotel loopt men het risico dat gasten bedwantsen meenemen in hun kleding en hun koffer. Door bloed te drinken van uw gasten en eitjes te leggen, kan er al snel een plaag ontstaan waarbij het aantal bedwantsen snel toeneemt.

Een bedwantsenplaag is te herkennen aan de bruine puntjes in bed, dit zijn de uitwerpselen. Of aan de rode vlekken op de huid van uw gasten.

Bedwantsen leven vooral in de naden van matrassen, maar zitten ook vaak in stopcontacten, plinten, openingen in de vloer of in de muur. Ze leven op mensenbloed en worden aangetrokken door lichaamswarmte en uitgeademde CO2. Bedwantsen zijn vooral ’s nachts actief, met name ongeveer één uur voor zonsopkomst.

Omdat bedwantsen een plat en sterk lijf hebben, kunnen ze zich gemakkelijk in de kleinste naden en kieren verstoppen. En omdat ze lang zonder eten kunnen, kunnen ze gemakkelijk met de mens meereizen, om zich vervolgens op een andere plek weer verder voort te planten. Doordat ze steeds meer immuun worden voor de meest gebruikte bestrijdingsmiddelen, zien we de afgelopen jaren een enorme toename van dit insect in de westerse wereld.

Het antistollingsmiddel en verdovingsmiddel leveren vervelende, jeukende bulten op. Als er genoeg bedwantsen zijn, dan kan soms het hele lichaam hiermee onder zitten. Door de hevige jeuk gaan veel mensen krabben en dit kan littekens opleveren en ook voor infecties zorgen. Daarnaast kunnen hiermee verschillende bacteriën en virussen zoals hepatitis B over worden gebracht. De huidaandoening die door de bedwants wordt veroorzaakt wordt Cimicosis genoemd.

Wanneer er éénmaal enkele bedwantsen aanwezig zijn, dan kan er in korte tijd gemakkelijk een plaag in het hele hotel ontstaan. Snelle bestrijding door een professionele bestrijder is dus noodzakelijk.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij uw bedrijf in de buurt

Spoedservice

Als u ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Bedwantsen bestrijden

Bij de bestrijding is het belangrijk dat alle bedwantsen en eitjes volledig worden uitgeroeid. Als er één overleeft dan begint het proces weer van voor af aan. Er mogen in de tussentijd geen spullen (zoals beddengoed of handdoeken), uit de besmette kamers worden verplaatst omdat als er één bedwants meeverhuist, de plaag zich gemakkelijk door de rest van het hotel of naar andere panden kan verspreiden.

Bedwantsen zijn zeer lastig aan te pakken en alleen te bestrijden wanneer alle bedwantsen tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen door middel van chemische bestrijding door een gediplomeerde professional. ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. Daarmee is onze bestrijding van bedwantsen snel en zeer effectief.

Bel meteen ons telefoonnummer of vul het contactformulier in, dan komen we morgen bij u langs voor een gratis en vrijblijvende analyse. Wij doen aan bedwantsen bestrijding door heel Nederland.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in bedwantsen bestrijding.

ProSekt beschikt over alle certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte, de juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Bij hotels waarbij in meerdere kamers tegelijk moet worden bestreden kunnen we altijd een zeer scherpe offerte maken om het probleem op te lossen. Wanneer onze bestrijdingsexpert bij u langs komt, dan wordt altijd eerst een vrijblijvende analyse gemaakt en een offerte opgesteld. U beslist daarna zelf of u de bestrijding voor de gevraagde prijs wil laten uitvoeren.

Plan telefonisch uw afspraak in

Over de telefoon stellen we alvast een aantal vragen ter voorbereiding

Expert komt langs op locatie

Onze bestrijdingsspecialist onderzoekt op locatie waar de bedwantsen zitten en maakt een analyse

U ontvangt een offerte

U beslist of u voor het aangeboden tarief de bedwantsen wilt laten bestrijden

Bestrijder komt langs en lost het probleem op

Onze bestrijdingstechnicus kan na uw akkoord direct het probleem aanpakken

Bedwantsen

Bedwantsen drinken zo’n 2 tot 12 minuten bloed van mensen of dieren en hebben dan voldoende voedingstoffen voor zo’n 4 weken. Maar bij gebrek aan voedsel, kunnen ze hiermee soms wel tot 6 maanden vooruit.

Eitjes
De eitjes zijn ongeveer 1 mm groot. Na 2 weken komt hier de nimf uit. De nimf kleurt rood als deze bloed heeft gedronken. Na 6 weken eten en groeien, is ze volwassen.

Voortplanting
Volwassen bedwantsen paren niet door gebruik te maken van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Het mannetje maakt een gat in het vrouwtje om zijn geslachtscellen aan te brengen. Dit wordt ook traumatische inseminatie genoemd. Het vrouwtje legt iedere dag zo’n 10 eitjes. Tot maximaal 200 à 300 eitjes in totaal.

Bestrijding
Omdat de bedwants gemakkelijk meelift met de mens of zich via kieren in de muren gemakkelijk naar andere woningen kan verspreiden, wordt door de overheid geadviseerd om bij het aantreffen van bedwantsen snel een professionele bestrijder in te schakelen.

Herkennen
Vaak zijn bedwantsen te herkennen aan bruine puntjes in het bed, dit zijn hun uitwerpselen. Of juist aan de rode vlekken op het lichaam van de mens, waarbij in tegenstelling tot bijvoorbeeld muggenbeten er vaak meerdere rode vlekjes vlak naast elkaar zitten. Ook is bij bedwantsen de plaats van injectie, waardoor het bloed is gezogen, nog zichtbaar.

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 0900 3331114
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten