Wespennest bestrijding

Wespennest bestrijden?

Een wespennest kan erg gevaarlijk zijn voor uw werknemers en klanten. Bij verstoring van het wespennest kunnen de wespen agressief worden. Ze geven dan feromonen af waardoor de overige wespen ook in de aanval gaan. Zeker bij meerdere steken of een allergische reactie, kan dit erg gevaarlijk zijn.

Probeer nooit zelf de uitvliegopeningen van een nest dicht te stoppen. De wespen zullen naar een nieuwe uitgang zoeken of een andere uitgang knagen waardoor ze ook in grote aantallen binnen een gebouw terecht kunnen komen.

Laat bestrijding altijd over aan een professionele bestrijder. De ongediertebestrijders van ProSekt werken in beschermende kleding en weten precies hoe ze wespennesten moeten bestrijden. Uw pand is snel weer veilig voor uw klanten en werknemers.

Bel ons direct of vul het online formulier in, dan zijn we uiterlijk morgen al bij uw bedrijf ter plaatse. We maken eerst gratis en vrijblijvend een analyse. Gaat het echt om wespen? Waar zit het nest? Daarna beslist u zelf of u de wespenbestrijding ook direct door ProSekt wilt laten uitvoeren. Bestrijding van een wespennest kost nu slechts € 79,- excl. BTW. inclusief voorrijkosten. 

Let op: Wij bestrijden alleen wespen indien deze zich op minder dan 3 meter hoogte bevinden.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij uw bedrijf in de buurt

Spoedservice

Als u ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Wespen Bestrijding

ProSekt is bij een wespennest altijd snel ter plaatse. De risico’s van een wespennest zijn groot en we houden hier altijd rekening mee.

Onze gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen hebben beschermende kleding en weten precies hoe ze een wespennest aan moeten pakken. Hierbij is het belangrijk dat alle wespen ook echt worden uitgeroeid inclusief de koningin. Anders loopt men het risico dat deze doorgaat met het leggen van eitjes en het probleem binnen de kortste keren weer terug komt.

Op specifieke plaatsen wordt een speciaal gifpoeder aangebracht, waarvan we zeker weten dat de wespen dit meenemen in hun nest. Hierdoor wordt het volledige wespennest vergiftigd, inclusief de koningin en wordt het probleem opgelost.

Hiervoor moet eerst goed het probleem in kaart worden gebracht door onze expert. Omdat we hier inmiddels meer dan 25 jaar ervaring mee hebben, kunnen we garantie geven op het resultaat van de bestrijding.

Neem direct contact op, dan zijn we snel ter plaatse om het wespenprobleem in uw bedrijf op te lossen.

Plan telefonisch uw afspraak in

Over de telefoon stellen we alvast een aantal vragen ter voorbereiding

Expert komt langs op locatie

Onze bestrijdingsspecialist onderzoekt op locatie waar wespen vandaan komen en maakt een analyse

U ontvangt een prijsopgave

U beslist of u voor het aangeboden tarief de wespen wil laten bestrijden

De bestrijder pakt direct het wespennest aan

Onze bestrijdingstechnicus kan na uw akkoord direct het wespennest aanpakken

Wespen

Wespennest
Een wespennest herbergt vaak wel meer dan 5.000 wespen. Altijd een koningin omringd met werksters. In tegenstelling tot de koningin, hebben de werksters een angel waarmee ze kunnen steken als ze agressief worden. Een bij kan slechts 1 maal steken, omdat zijn angel weerhaken bevat. Maar een wesp trekt zijn angel terug en kan wel 10 keer steken. Naast het gif worden ook lokstoffen geïnjecteerd, zodat de andere wespen uit het nest ook worden aangetrokken en agressief worden.

Wespensteek
Iedereen reageert verschillend op zo’n steek. Bij de meeste mensen ontstaat er een rode pijnlijke zwelling die gemiddeld zo’n 2 dagen aanhoudt. Bij een steek in de zachte gedeeltes zoals het ooglid, zal de zwelling dikker zijn. Als het insect wordt ingeslikt of ingeademd, is het raadzaam om direct in contact te treden met een arts in verband met verstikkingsgevaar.

Allergie
Bij iemand die allergisch is, kan één enkele steek gevaarlijk zijn. Om allergisch te worden, moet men minstens eenmaal in zijn leven gestoken worden. De tweede steek zal dan een allergische reactie veroorzaken, pas dan weet je of je allergisch bent.

Wat te doen?
In het kort komt het erop neer dat je het volgende kunt doen als je gestoken bent:

  • Verwijder snel de angel met een pincet of uitgegloeide naald, vooral niet knijpen want daardoor wordt het gif zakje leeggedrukt in je huid. Of zuig het gif op uit de wond en spuug dit uit.
  • Leg een ijsblokje of koude kompres op de plek van de steek.
  • Eventueel deppen met azijn na een wespensteek.
  • Als je heel misselijk wordt of dikke bulten krijgt op allerlei plekken dan moet je snel de dokter waarschuwen.

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 0900 3331114
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten