Bestrijdingsmethoden

Bestrijdingsmethoden

Bestrijdingsmethoden
ProSekt bestrijdt alle verschillende soorten ongedierte die normaal gesproken binnen bedrijven in Nederland voor kunnen komen. Voor iedere soort ongedierte en iedere situatie is er weer een andere bestrijdingsmethode noodzakelijk. ProSekt beschikt voor elke situatie over de beste bestrijdingsmethode. Samen wordt in uw bedrijf gekeken wat er nodig is om het ongedierte te bestrijden en te weren. Daarbij zoeken we altijd naar de beste en meest effectieve methode, met de minste belasting voor het milieu.

Bestrijding en preventie
Het bestrijden van ongedierte is voor ProSekt meestal relatief gemakkelijk. De analyse die onze specialisten doen, is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat het ongedierte niet terug komt. Naast bestrijding is preventie dus ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Wat is de reden dat het ongedierte nu juist bij u in het pand zit? Door meer dan 25 jaar ervaring en actuele kennis van de allernieuwste bestrijdings- en weringstechnieken, zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk de bron van de besmetting kan worden weggenomen en er op slimme plaatsen wering wordt geplaatst om ongedierte ook in de toekomst te voorkomen.

Certificering en IPM
Omdat wij veel voor voedselverwerkende bedrijven werken, is IPM (Integrated Pest Management) voor ProSekt de standaard. Om kwaliteit te garanderen is ProSekt erkend door het NVPB (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven). Ook hebben wij het keurmerk Plaagdier Management en zijn wij ISO-gecertificeerd. Zonodig kunnen wij ook bouwkundig onderzoek uitvoeren en hygiënisch of bacteriologisch onderzoek.

Naast dat we vele jaren ervaring hebben, zijn ook al onze bestrijdingsdeskundigen volledig gediplomeerd bestrijdingstechnicus dierplagen- en houtrotverwekkende schimmelbestrijding door het CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdieren, Milieu en Volksgezondheid, erkend door het ministerie van VROM).

Digitale monitoring
Meten is weten. Daarom werkt ProSekt met een online logboek. Hierin maken we analyses van uw situatie. Op de plattegrond(en) van uw bedrijf is inzichtelijk waar de vallen staan en is informatie vindbaar over hoeveel lokaas wordt opgenomen, bestrijdingsacties, weringsadviezen, analyses en rapportages. Deze gegevens kunt u zelf 24/7 vanaf iedere computer live bekijken en kunt u ook aan leveranciers en eventuele auditors laten zien.

Rapportage
Correcte rapportage is voor veel van onze klanten erg belangrijk. Daarom garanderen we altijd dat onze rapportage voldoet aan de laatste richtlijnen van de HACCP, BRC, GMP en AIB-normen.

ProSekt werkt door heel Nederland

Er is altijd wel een bestrijder van ProSekt bij jou in de buurt

Spoedservice

Als je ons belt, dan zijn we uiterlijk de volgende dag ter plaatse

Gratis inspectie

Onze tarieven zijn zeer scherp en inspectie is zelfs gratis

Lost het probleem direct voor je op

Onze bestrijders zijn zeer ervaren en werken met de allerbeste bestrijdingsmethoden

Bestrijdingsmethoden

ProSekt werkt met de beste bestrijdingstechnieken. We zijn ISO-gecertificeerd en werken volledig volgens IPM (Integrated Pest Management). Hiermee lossen we het ongediertebestrijdingsprobleem niet alleen op. We voorkomen dat ongedierte weer terug kan komen in de toekomst.

FAQ

Als je ons belt, dan zijn we in de meeste gevallen de volgende dag al ter plaatse.
Voor onze prijzen, kijk op de pagina van het ongedierte waar je last van denkt te hebben.
In veel gevallen kunnen we na de gratis inspectie direct met het bestrijden beginnen.

Contact

Bel ons: 0900 3331114
Stuur een email: info@prosekt.nl
Om direct een bericht te sturen, klik hier
Wil je gebeld worden? klik hier

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag 8:30 - 17:00 uur
Woensdag 8:30 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten