Ratten bestrijding.
ProSekt pakt het aan.

Ratten vormen een aanzienlijk risico voor uw gezondheid. Ratten dragen namelijk verschillende ziekten over, maar ook vlooien, mijten en teken. Daarnaast kunnen ratten acute allergische reacties veroorzaken. Daarom is het van groot belang om ratten te bestrijden en uit uw pand en tuin te verjagen. Want een rat in de buurt van een huis zal ook altijd proberen om binnen te komen. Daarbij moet bijzondere aandacht worden geschonken aan inpandige garages en zaken als kattenluikjes.

Bestrijden ratten op maat

ProSekt is zeer ervaren in het bestrijden van ratten. Dit betekent dat wij niet alleen kijken naar het verjagen en de bestrijding van ratten, maar ook naar het voorkomen van het binnen komen van ratten. Samen met u wordt op basis van uw pand en onze ervaring een persoonlijk ratten bestrijdings- en preventieplan gemaakt. Zo weet u zeker dat uw probleem snel en doeltreffend wordt aangepakt.

Hoewel er veel bestrijdingsmiddelen te koop zijn om ratten zelf te bestrijden, is dit niet zonder risico’s. Daarom is het verstanding om een professional in te schakelen als het gaat om ruimten waarin meerdere mensen regelmatig langer verblijven. Zeker in woon- en kantoorruimten is het van groot belang dat zorgvuldig omgegaan wordt met de ratten bestrijding.  

Vermoedt u dat u ratten heeft, of heeft u ratten in uw tuin gezien? Neem dan eens contact met ons op voor een advies over hoe wij uw zorgen over ratten uit handen kunnen nemen.

 

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".