Online Logboek

Veel bedrijven nemen als het om ongedierte gaat liever geen risico’s. Eén incident kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie ruïneren. Toch merken wij tijdens onze inspectierondes geregeld dat eerdere inspectierapporten niet terug te vinden zijn, of dat logboeken in zijn heel zijn verdwenen. Met het ProSekt Online Logboek is dat verleden tijd.

Met het ProSekt Online Logboek weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding. Tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer. 

Betere inspecties, betere rapportages

Het werkt als volgt. Wij voorzien de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengen ze in kaart op een digitale plattegrond. Een gediplomeerde inspecteur van ProSekt krijgt gedetailleerde instructies over de werkzaamheden die hij moet uitvoeren op deze controlepunten. Tijdens zijn periodieke inspectierondes scant hij alle controlepunten, beantwoordt hij voor elk controlepunt specifieke vragen en maakt hij zo nodig aanvullende opmerkingen, zoals ‘spleet in de muur’ of ‘vochtig plafond’.

De inspecteur registreert zijn bevindingen op een pda (handcomputer) en neemt die door met de in uw organisatie verantwoordelijke contactpersoon. De gegevens worden - voorzien van de naam en handtekening van deze contactpersoon - draadloos verzonden naar ProSekt. Daar verwerken wij ze tot een helder rapport, dat meteen per mail naar uw contactpersoon gaat. De gegevens worden ook opgeslagen in zijn persoonlijke ProSekt Online Logboek op deze website.

Optimale controle met het ProSekt Online Logboek

ProSekt Online Logboek is een persoonlijk digitaal logboek waarin systematisch alle voor uw organisatie relevante informatie op het gebied van plaagdierbeheersing wordt opgenomen. Zoals rapportages, gebruikte bestrijdingsmiddelen, gegevens over bestrijdingsacties, plattegronden van uw bedrijf, weringsadviezen en hygiëneproblemen. U ziet bijvoorbeeld precies waar lokdozen staan - én hoeveel van het lokaas is verdwenen. Met het logboek maakt u moeiteloos analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is bovendien waar en wanneer u maar wilt toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u ook afnemers en auditors toegang geven tot uw ProSekt Online Logboek, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Waarom ProSekt Online Logboek?

  • U weet zeker dat alle in uw bedrijf essentiële controlepunten periodiek worden gecontroleerd op plaagdieren.
  • U bent verzekerd van heldere en eenduidige standaardrapportages van hoge kwaliteit, waarop u altijd kunt teruggrijpen.
  • U kunt snel probleemgebieden in kaart brengen, inclusief de ernst van de problemen.
  • U hebt alle tools in handen om aan de wettelijke eisen te voldoen, ook op het gebied van hygiëne.
  • U hebt op elk moment zicht op gebruikte bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsacties.
  • U kunt op elk moment diverse analyses uitvoeren.
  • ProSekt Online Logboek is geschikt voor elk bedrijf, van klein tot zeer groot.

U kunt hier inloggen op het ProSekt Online Logboek.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".