Toelating vervalt

Toelating Super Caïd (Bayer) concentraat vervalt

Zoals u waarschijnlijk reeds heeft gelezen in de nieuwsbrief van Bayer vervalt de toelating voor het middel Super Caïd per 31 juni 2013. Dit is het gevolg van Europese regelgeving op grond waarvan het voor producenten niet meer is toegestaan concentraten van actieve stoffen op de Europese markt te brengen. Het middel zal dus na 31 juni 2013 van de Nederlandse markt gaan verdwijnen.

 

Vanzelfsprekend geldt dit niet alleen voor de producten van Bayer, maar voor alle concentraten van actieve stoffen. De datum waarop een toelating voor een middel wordt ingetrokken kan echter verschillen.

 

De NVPB zal in overleg met Bayer de problematiek op bestuurlijk niveau aankaarten. Daarin zal de NVPB zich positioneren als vertegenwoordiger van de bedrijven, die als gevolg van de Europese regelgeving op termijn over geen enkel concentraat meer kunnen beschikken.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".