Ratten veroorzaken overlast

Ratten veroorzaken overlast

Ratten kunnen leiden tot grote overlast bij u thuis of op uw bedrijf. De overlast van ratten brengt grote risico’s met zich mee. Zo zijn ze veroorzakers van een slechte hygiëne, maar ook kunnen ze ziekten overbrengen op mensen. Gelukkig zijn er professionele plaagdiermanagementbedrijven die overlast kunnen voorkomen en een eventuele plaag kunnen verhelpen.

De NVPB verwacht een toename van rattenplagen

Voor leden van de NVPB staat preventie voorop en als er toch middelen worden ingezet, dan krijgen producten die het milieu zo min mogelijk belasten de voorkeur. Ondanks dit verantwoord gebruik van middelen door NVPB-leden, wordt de inzet van bestrijdingsmiddelen door professionals teruggedrongen. Vaak zijn hiervoor geen alternatieven beschikbaar. Dit baart de NVPB grote zorgen en de verwachting is dat de overlast van ratten zal toenemen. Om de overheid en andere partijen hiervan te overtuigen, wil de NVPB de toename van overlast graag in kaart brengen.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".