Koningin en minister Verburg brengen bezoek aan geitenhouder

Foto konining en minister Verburg bij geitenhouderHare Majesteit de Koningin heeft vanochtend een bezoek gebracht aan een geitenhouderijbedrijf in Bakel. Het Noord-Brabantse bedrijf is door Q-koorts getroffen.

Later die ochtend sprak de Koningin op het gemeentehuis in Gemert-Bakel met Q-koortspatiënten, een huisarts en een vertegenwoordiger van de regionale GGD. Minister Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) vergezelde de Koningin.

Het bezoek startte op het gemeentehuis. Daar vertelde Jeroen Gosse (directeur directie Regionale Zaken van LNV) iets over de organisatie en de uitvoering van de ruimingen. Aansluitend bezochten de Koningin en minister Verburg de geitenhouderij. Zij kregen een rondleiding op het bedrijf en spraken met de gezinsleden. Het bedrijf had vóór de ruiming ongeveer 700 geiten. Nadat de Q-koortsbacterie werd aangetroffen, zijn een week geleden alle 366 drachtige geiten van het bedrijf gedood.

Bron: MinLNV

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".