Houtaantasters

Symposium 'Het nieuwe bestrijden'
In samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en Monumentenwacht Nederland organiseert de NVPB een symposium op het gebied van houtverduurzaming bij monumenten.

 
   
   

Het bestrijden van houtaantastende schimmels en insecten is niets nieuws. Wat wel nieuw is, is de wijze waarop. De bestrijding van houtaantasters in monumenten ondergaat een gedaanteverandering. Dat gebeurt door niet meer te doen dan nodig is, door vaker op een beperkt aantal plaatsen te bestrijden en door bij twijfel eerst de aantasting in de gaten te houden. Dit geldt van houtworm en bonte knaagkever tot huiszwam en kelderzwam. Steeds vanuit één doel: dat wat waardevol is beter behouden. Dit alles en meer hoort u op het symposium 'Het Nieuwe Bestrijden'. Achter dit symposium staan de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de Monumentenwacht Nederland en de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagementbedrijven.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".