Het werkt beter om samen plaagdieren te beheersen

Het werkt beter om samen plaagdieren te beheersen 

Als het gaat om het voorkomen of verhelpen van overlast van plaagdieren op bedrijventerreinen of in winkelcentra is samenwerking met opdrachtgevers en andere belanghebbenden noodzakelijk. Wie welke verantwoordelijkheid heeft, is terug te lezen in een document van de NVWA en nu ook in een animatiefilmpje.

Om overlast van plaagdieren te voorkomen of te verhelpen is samenwerking met opdrachtgevers en andere belanghebbenden noodzakelijk. Wie welke verantwoordelijkheid heeft, is terug te lezen in een document van de NVWA en nu ook in een animatiefilmpje.

Grensoverschrijdende overlast op bedrijventerreinen of in winkelcentra kan worden beheersd met een gedegen aanpak en met een goede samenwerking. De inzet van een professioneel plaagdiermanagementbedrijf is daarbij essentieel. De overlast is in de meeste gevallen niet beperkt tot één ondernemer en hebben meerdere ondernemers overlast. Samenwerking tussen de winkeliers, een professioneel plaagdiermanagementbedrijf, de beheerder van het winkelcentrum en de winkeliersvereniging is van groot belang om de bron van de overlast aan te pakken. 

De NVPB heeft samengewerkt met de NVWA en andere brancheorganisaties aan een document waarin wordt uitgelegd wie welke verantwoordelijkheid heeft. Inmiddels heeft de NVWA ook een filmpje uitgebracht.


Klik hier voor het animatiefilmpje

Klik hier voor het document

Klik hier voor meer informatie op de website van de NVWA
 


Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".