Muizen bestrijding.
ProSekt pakt het aan.

Een muis in huis is niet alleen een vervelend gezicht, de muis is ook schadelijk voor u en uw gezin of bedrijf. De muis vervuilt uw huis en hij brengt ook ziekten over. Een goede reden om de muis buiten uw pand te houden of ervoor te zorgen dat hij niet eens binnen komt. Onze ruime ervaring in het verjagen, vangen en bestrijden van muizen kan u helpen om snel van uw muizen af te zijn.

Bestrijding muizen op maat

ProSekt pakt uw probleem met muizen grondig aan. Dit betekent dat wij niet alleen kijken naar het verjagen van de muis die u zag lopen, maar ook naar het voorkomen van herhaling. Samen met u wordt op basis van uw pand en onze ervaring een persoonlijk muizen bestrijdings- en preventieplan gemaakt. Zo weet u zeker dat uw probleem snel en doeltreffend wordt aangepakt door muizen bestrijding.

Hoewel het lijkt dat een enkele muis eenvoudig met een val kan worden gevangen, wijst de praktijk uit dat muizen zelden alleen zijn. Dit wordt uiteraard geholpen door de snelle voortplanting van de muis. Ook het leefgebied tussen bijvoorbeeld de spouwmuren helpt niet als u zelf de bestrijding wilt doen. ProSekt heeft gespecialiseerde mensen en apparatuur die het mogelijk maakt om effectiever en sneller uw muizen te verdelgen.

Vermoedt u dat u een muis in uw pand hebt? Neem dan eens contact met ons op voor een advies over muizen bestrijding.

 

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".