Kakkerlakken bestrijding.
ProSekt pakt het aan.

Kakkerlakken in huis zijn niet alleen een vervelend gezicht, ze kunnen ook zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Zo verspreiden kakkerlakken bacteriën, schimmels en ziektekiemen. En het blijft nooit bij een kakkerlak. Ze planten zich snel voort en ze verspreiden zich gemakkelijk. Stuk voor stuk goede redenen om bij het zien van een kakkerlak ProSekt te bellen om uw pand eens grondig te bekijken.

Bestrijding kakkerlakken op maat

Kakkerlakken zijn lichtschuw en verstoppen zich overdag op plaatsen waar het warm, donker en vochtig is. Daarom maakt ProSekt ook eerst een inventarisatie van uw hele pand. Uit deze inventarisatie komt een duidelijk plan voor kakkerlakken bestrijding. Daarbij kijken we ook naar het afdichten van de kieren en gaten die de kakkerlak graag gebruikt om binnen te komen.

Zelf kakkerlakken bestrijden is vaak onbegonnen werk. Er zijn anti kakkerlakken middeltjes in de handel, maar die pakken eigenlijk alleen de levende kakkerlakken aan en laten de eitjes ongemoeid. Daarom is het verstandiger om eens te praten met ProSekt. Met onze geavanceerde preventie en bestrijding methoden kunnen wij al uw zorgen over kakkerlakken uit handen nemen.

Wij vertellen u graag hoe wij uw kakkerlakken bestrijding probleem uit handen nemen. Bel ons of laat ons contact met u opnemen.

 

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".