Houtworm bestrijding.
ProSekt pakt het aan.

U heeft houtworm in uw huis als u gaatjes ziet van ongeveer een millimeter doorsnede in het hout van uw huis of uw meubels. Deze gaatjes ontstaan omdat de larven zich een weg door het hout eten om uiteindelijk als volwassen kever naar buiten te komen. De vrouwtjes leggen dan nieuwe eitjes en doen dit bij voorkeur weer op het hout waarin ze zelf groot geworden zijn. Gemiddeld duurt het drie jaar voor een larve een volwassen kever wordt. In die tijd kan een larve ongeveer anderhalve kilo hout opeten. Als u dan bedenkt dat er tussen de twintig en zestig eitjes per keer worden gelegd, dan snapt u dat snel ingrijpen noodzakelijk is om uw hout te behouden.

Bestrijding houtworm op maat

ProSekt is gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm. Hierbij gaan wij voor een gedegen aanpak die ervoor zorgt dat wij u uw zorg uit handen nemen. Voor ProSekt begint de behandeling van uw hout tegen houtworm met een gesprek met een van onze adviseurs. Samen met u we nemen de situatie op en stellen wij dan een bestrijdingsplan op maat op. Hierbij bespreken we ook welk bestrijdingsmiddel wordt gekozen om de houtworm te verdelgen.

Oude wijsheden en verschillende internetpagina’s stellen dat u houtworm ook prima zelf kunt bestrijden door middel van petroleum. Dit is helaas niet het geval. Hoewel de petroleum de levende larven wel doodt, worden eventuele eitjes niet vernietigd. Dit zorgt er voor dat in korte tijd opnieuw levende larven zich een weg door uw hout zullen knagen. Om er zeker van te zijn heeft ProSekt bewezen behandelingen die garandeert dat ook de eitjes worden aangepakt. Daarnaast voorkomen onze behandelingen dat de houtworm terugkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op, of laat ons u bellen. Dan bestrijden wij succesvol uw houtworm.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".