Ongedierte bestrijding voor het MKB, grootbedrijf en overheid

ProSekt is een ambitieuze en kwalitatief hoogstaande dienstverlener op het gebied van zakelijke Ongedierte Bestrijding. Wij zijn een landelijk opererende organisatie die al 20 jaar lang actief is in Nederland en België en wij bedienen zowel bedrijven, overheden als particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in de Ongedierte bestrijding c.q. bestrijding voor bijvoorbeeld voedsel-producerende, -bereidende en –distribuerende bedrijven alsmede een scala aan non-food bedrijven. Tevens bestrijden wij houtborende en houtaantastende insecten en zwammen bij zowel bedrijven als particulieren.

Daarnaast bieden wij een compleet assortiment voor de wering van hinderlijke vogels en knaagdieren, binnen en buiten gebouwen.
Zonodig voeren wij hygiënisch (ook bacteriologisch onderzoek) en bouwkundig onderzoek uit en rapporteren wij via de richtlijnen van de HACCP, BRC, GMP en AIB-normen.

Het, door ons, laten toepassen van preventie, wering, inspectie en signaleringstechnieken zijn maatregelen die effectief, maar tegelijkertijd zo min mogelijk milieubelastend zijn. Klantgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Gemaakte afspraken verrichten wij naar uw volle tevredenheid.

Onze stelling is en blijft, 'Meten is Weten'. Dit betekent voor u, dat onze adviseurs graag luisteren naar uw wensen, zodat zij samen met u een passend advies kunnen uitbrengen voor een bestrijdingsplan op maat.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".