Boktor bestrijding.
ProSekt pakt het aan.

De boktor kan grote schade aanrichten aan alles dat van hout is. Een larve van de boktor kan in tien jaar tijd een houten balk onherstelbaar beschadigen. Daarbij legt de boktor in de zomer ongeveer 200 eitjes en heeft de larve van de boktor ongeveer vijf jaar nodig om volwassen te worden. Als u dit alles bij elkaar optelt, dan kunnen uw balken of uw houten meubilair in een hele korte tijd door de boktor opgevreten worden. Snel ingrijpen is dus van groot belang.

Boktor bestrijding op maat

ProSekt is gespecialiseerd in de bestrijding van de boktor. Hierbij gaan wij voor een gedegen aanpak waarbij wij u uw zorgen uit handen nemen. Voor ProSekt begint de bestrijding van uw boktor probleem met een gesprek met een van onze adviseurs. Samen met u we nemen de situatie op en stellen wij dan een bestrijdingsplan op maat op. Hierbij bespreken we ook welk bestrijdingsmiddel wordt gekozen om de boktor te bestrijden. 

U kunt eenvoudig het werk van de boktor herkennen. Als u gaatjes in het hout hebt van tussen de 2 en 5 millimeter, dan zijn er al boktor larven volwassen geworden en uitgevlogen vanuit uw hout. Zodra een boktor volgroeit is, eet hij vrijwel niets meer en richt zich enkel nog op het leggen van eitjes.

Wij kunnen vandaag nog voor u starten met het aanpakken van uw boktor bestrijding probleem.

Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op, of laat ons u bellen. Dan geven wij u een advies op maat om uw huis of bedrijf zo snel mogelijk boktor vrij te maken.

Ervaringen met ProSekt

Wat klanten over ons zeggen:

De heer Pietersen uit Utrecht: snel geholpen, top ongediertebestrijder!
12 mei 15 Rotterdam Mario v Loon Bestrijder Mark van prosekt is bij me geweest voor het bestrijden van houtwormen. Is goed verlopen, hij denkt mee en is hulpvaardig. Zou hem zeker aanbevelen.
Rabobank Amsterdam Lisette: "ben al jarenlang tevreden klant bij ProSekt".